top of page

TEKST

Har du noe du vil si, men sliter med hvordan du skal si det? Jeg kan skrive tekster som er tilpasset målgruppen din, og som er klart og tydelig formidlet. Selv om du vet hva et faguttrykk betyr, gjør ikke nødvendigvis kundene dine det, og da er det viktig at språket du bruker er tilpasset dem - og ikke deg. 

Få ting er så lite tillitsvekkende som skrivefeil. Ofte lar folk være å handle av deg dersom du har en nettside, sosiale medier eller markedsmateriell fulle av skrivefeil. Ikke la kundene dine få muligheten til å gå glipp av dine tjenester eller produkter - sikre at tekstene dine er korrekte i dag!

Jeg kan også hjelpe deg med å se på eksisterende tekster med nye øyne, eller skrive helt nye tekster dersom du trenger det. Ved å bruke en som er vant med å skrive, sikrer du at tekstene dine er klare, riktige for det mediumet de publiseres på, kreative, og ikke minst språklig korrekte. 

Ønsker du hjelp til tekstene dine, så send meg gjerne en melding, så tar vi et møte for å finne mer ut av ditt tekstbehov.

bottom of page