top of page

KONSERT/EVENT

Noe av det jeg har fotografert lengst er konserter og eventer. Det er noe eget med stemningen når folk drar på konsert eller de er på et arrangement. Smilene, humøret, og følelsen av at på en eller annen måte er vi alle venner og vi er der alle av samme årsak. Det er ikke usannsynlig at du ser meg dansende foran scenen eller midt i publikum, nettopp for å få deg til å smile, slik at jeg får bildet mitt.

Når jeg er leid inn for konferanser og andre arrangementer prøver jeg alltid å fange stemningen i tillegg til de obligatoriske bildene av de som er på scenen, eller maten som ble servert. Kanskje er det en prisutdeling hvor man trenger pressebilder av vinnerne ganske umiddelbart etterpå. Ikke noe problem! Bildene mine er stort sett ferdige når de tas, og krever ofte bare en rask justering av lys og skygge før de kan sendes ut.

Uansett hva du trenger av bilder til ditt arrangement så fikser jeg det. Jeg har stått i pressevegg for store, internasjonale flyselskaper, fotografert årskonferanser med flere hundre deltakere, og fotografert både konserter med 15 000 mennesker, samt intimkonserter med et 30-talls mennesker. Lurer du på om jeg kan være den rette for ditt arrangement, så ta kontakt så tar vi en prat!

bottom of page