top of page

OM MEG

HEI!

Jeg er Liv-Runi,

din digitale historieforteller.

Jeg elsker å bli kjent med nye folk og å hjelpe dem med å løse de utfordringene de måtte ha. Deres engasjement og driv trigger meg til å yte mitt ytterste.

 

Jeg bruker en kombinasjon av tekst, foto og sosiale kanaler til å formidle budskap som gjør at du treffer målgruppen din bedre. Når jeg jobber med bryllupsfotografering ligger fokuset mitt på å fange de små øyeblikkene som aldri kommer to ganger, slik som det første kysset, en god klem, eller barna i lek, men som ofte er det som gjorde dagen unik, og som skaper minnene som man tar med seg videre.

Vi bruker folk med spesialkompetanse når vi fikser bilen, rør i huset og elektriske anlegg. Å ikke bruke fagfolk på bryllupsdagen din eller i din digitale kommunikasjon som bedrift kan gi deg det resultatet du ønsker, men det kan like gjerne ikke gjøre det også. Hvorfor ta sjansen?

Min metodikk er strategisk, kreativ og jeg prøver å tenke langsiktig omdømmebygging i hver eneste lille aktivitet. Hvor er vi, hvor skal vi, og hvordan kommer vi dit? Hva kan vi gjøre nå for å oppnå det resultatet vi ønsker i fremtiden?

MER OM LIV-RUNI

LR.jpg

Min faglige bakgrunn er blant annet en bachelor i PR og kommunikasjons-ledelse fra Handelshøyskolen BI og fotostudier ved Bilder Nordic School of Photography. Jeg har jobbet med kommunikasjon i 15 år, og har vært en aktiv bruker av sosiale medier stort sett hele livet. 

 

Jeg startet min sosiale medier-karriere på mIRC og MSN Messenger på ungdomsskolen, (ca. 1999) og har vært på Facebook siden mars 2007. Få måneder senere begynte jeg å jobbe med Facebook da Facebook Pages ble lansert, og har jobbet med markedsføring på Facebook siden. Jeg synes sosiale medier som kommunikasjonskanal er så spennende at jeg valgte å skrive bachelor om sosiale medier og omdømmebygging på BI, og bruker mange timer ukentlig på å holde meg faglig oppdatert.

Jeg har fotografert siden jeg var tenåring, men har brukt foto i jobben min siden 2012. Jeg er opptatt av faglig forankring i alt jeg gjør. Derfor er jeg medlem av blant annet Norsk Fotografforbud, samt en rekke fagforumer i sosiale medier hvor jeg holder meg oppdatert på det nyeste som skjer til enhver tid. Jeg sitter også i styret til Østfold Fotograflaug.

bottom of page