top of page

BRYLLUP

Så hyggelig at du er her. Gratulerer med det kommende bryllupet!

Den viktigste dagen i deres nye liv, med uforglemmelige øyeblikk og tusen ting å forholde seg til - fra kjole til bordsetting, mat og musikk, tanter og onkler, brudepiker og blomsteroppsatser. Jeg gir dere en ting mindre å tenke på; bildene fra den store dagen! Slapp av, vær dere selv, nyt den vakreste dagen av mange som kommer. Jeg gir dere minnene som gjør at dere kan gjenoppleve dagen så mange ganger dere vil etterpå.

 

Fordi ingen fotografer er like, så anbefaler jeg alle som er på jakt etter bryllupsfotograf å se litt på forskjellige fotografer. Å finne en fotograf som har en stil dere liker er helt essensielt for at dere skal bli fornøyde i etterkant. Dersom dere liker en dokumentarisk stil med fokus på det naturlige og ekte, samtidig som dere ønsker en avslappet stemning under fotograferingen, kan jeg være den rette fotografen for dere. Ta en titt på bildene mine, og se om dere får godfølelsen!

HVEM ER BAK KAMERAET?

Jeg er Liv-Runi. Jeg har fotografert en del bryllup, og det jeg liker aller best med å være bryllupsfotograf er reaksjonene fra brudeparene når de ser bildene i etterkant. Det er ingenting som slår det å kunne vise frem det første kysset, tåren i øyekroken når kirkeklokkene kimer, eller den spontane latteren under talene. Øyeblikk som varer kun et lite sekund, men som er så viktige å fange.

Liv-Runi_kamera.jpeg

LIV-RUNI ANTONSEN - FOTOGRAF

Jeg har hatt foto som en del av jobben min i 10 år, som hobby i 20 år. Jeg har studert ved Bilder Nordic School of Photography og er medlem av Norsk Fotografforbund. Jeg er dypt engasjert i å fange de små øyeblikkene som utgjør så enormt mye på den store dagen. Jeg har en forkjærlighet for bilder i farger, men lager selvfølgelig en kopi i svart/hvitt av bildene deres også, slik at dere kan velge det som dere liker best selv.

Kjemien mellom brudepar og fotograf er veldig viktig. Dere vil aldri kunne få de beste bildene av dere dersom jeg ikke greier å få dere til å slappe av. Dette er derfor noe jeg legger mye energi i. Om dere lurer på om vi har slik kjemi, ikke nøl med å ta kontakt, så finner vi det ut!

Du kan lese mer om meg her.

På heldagsfotografering følger jeg dere fra morgen til kveld. Vi skal selvfølgelig dokumentere alle de essensielle tingene, slik som blant annet en nervøs brudgom som venter på sin brud, det første kysset som mann og kone, talene og kakeskjæringen. Likevel synes jeg det er vel så viktig å fange alle de små øyeblikkene som man husker i lang tid fremover, og som gjør nettopp deres dag til deres. En god klem fra bestemor, tante som feller en tåre, eller barna i full lek på plenen. Jeg passer på å få med bilder av hele familien, ikke bare dere. Jeg er heller ikke redd for å kaste meg ned på gulvet for å fange kysset under bordet til gjestenes trampeklapp. 

Planleggingssamtalen

Utover kontakt på telefon eller e-post er dette første mulighet til å bli kjent med hverandre og bryte isen. Jeg får høre mer om dere og deres bakgrunn. Dette for å bli bedre kjent med dere, og for å kunne bedre fange essensen av dere som personer og par på den store dagen. Vi snakker om hvilke gruppebilder dere ser for dere, samt om det er noe vi må vite om deres familie. Vi snakker også om hvilken type poseringer dere liker. Noen liker veldig tradisjonell posering, andre har alternative ideer, eller ting de vil fremheve eller skjule. Dere får også ofte tips på veien, både i forkant av bryllupet, men også små ting som kan gjøre livet deres enklere på selve dagen, og som sikrer at dere er komfortable. Jo mer vi får vite om dere og bryllupet deres på forhånd jo lettere blir det for oss å forberede oss før fotograferingen.

Slik jobber jeg på selve dagen

Målet mitt er å være usynlig, men likevel tilstede der ting skjer. Med erfaring fra mange bryllup er jeg god på å oppdage når noe skal skje, og vi har alltid med kameraet for å fange øyeblikket. Under portrettfotograferingen veiledes dere til å sikre bildene vi har blitt enige om i forkant. Likevel gir vi mye rom for å bare være sammen, dele følelsen av hvordan vielsen opplevdes med hverandre, og bare være dere og nyte dagen, selv under fotograferingen. Jeg ønsker ikke oppstilte, stive bilder, og legger mye innsats i å gjøre dere komfortable under fotograferingen. ​Er ikke været med oss på den store dagen, gjør dette ingen ting. Jeg sørger for at dere får gode bilder, selv i sprutregn. Det er alltid en plan B, og jeg kan kaste meg rundt på få minutter dersom ting endrer seg raskt. Jeg vil alltid gjøre mitt beste for å gi dere et godt og variert utvalg bilder.

Hva skjer om jeg blir syk?

Dette er kanskje det spørsmålet jeg får oftest fra mine brudepar. Når vi har gjort en avtale skal det skal enormt mye til for at jeg ikke møter opp til en bryllupsfotografering. Dette er deres dag, og jeg ønsker ikke å ødelegge den. Jeg har til dags dato ikke gått glipp av et eneste bryllup, og det er få ting som ikke kan fikses med litt Paracet. Man har likevel dessverre aldri en 100% garanti for at ikke ulykker, alvorlig sykdom, naturkatastrofer o.l kan oppstå. Dersom jeg skulle bli frahindret fra å kunne komme, vil jeg gjøre alt jeg kan for at noen i mitt nettverk av fotografer kan gjennomføre fotograferingen. Jeg er medlem av Norges Fotografforbund, og kjenner mange dyktige fotografer. 

HVA KOSTER DET?

 • Planleggingssamtale i forkant av bryllupet. Enten fysisk dersom dere bor i nærheten av Moss eller over Skype/FaceTime eller telefon.
   

 • Fotografering fra morgen til kveld (10 timer). Tidsrammen kan utvides mot et lite pristillegg.
   

 • Ca. 500 høyoppløselige bilder ferdig redigert, uten vannmerke og klare til bruk. Leveres på minnepenn.
   

 • Dere får bildene i både farger og svart/hvitt, samt en kopi optimalisert for bruk på web.
   

 • Bildene kan brukes helt fritt til privat bruk.


  Pris:
  34.000,- inkl. MVA.

HELDAGSFOTOGRAFERING

HALVDAGSFOTOGRAFERING

 • Planleggingssamtale i forkant av bryllupet. Enten fysisk dersom dere bor i nærheten av Moss eller over Skype/FaceTime eller telefon.
   

 • Fotografering halve dagen (5 timer).
   

 • Ca. 300 høyoppløselige bilder ferdig redigert, uten vannmerke og klare til bruk. Leveres på minnepenn.
   

 • Dere får bildene i både farger og svart/hvitt, samt en kopi optimalisert for bruk på web.
   

 • Bildene kan brukes helt fritt til privat bruk.  Pris:
  23.000,- inkl. MVA.

​Kjøring er inkludert i prisen på en radius av inntil 50km utenfor Moss. Utover det beregnes kjøregodtgjørelse på 5,- per km. Bor dere langt unna? Null problem, jeg reiser gjerne! Reise og eventuelt overnatting kommer i tillegg. Destinasjonsbryllup prises alt etter lokasjon og tilgjengelighet. 

 

Et bestillingsgebyr på 20% betales ved booking. (6800,-/4600,-) Dette er en del av totalsummen og refunderes ikke ved en eventuell avbestilling. Slik sikrer både dere og jeg at dagen er satt av til dere. Resten av honoraret betales etter fotograferingen, og begge deler betales med faktura.

 

Jeg prioriterer bookinger av heldagsfotograferinger i høysesongen.

 

Selv om jeg bruker et tosifret antall timer sammen med dere på bryllupsdagen, er mesteparten av jobben etterarbeidet. Minnepennen leveres derfor innen 8 uker i høysesong og 4 uker i lavsesong. Dersom vi har mulighet prøver jeg å få levert et par bilder få dager etter bryllupet slik at dere har noe å dele med venner og familie i sosiale medier mens dere venter på resten.

LA OSS FINNE DET UT DA VEL!

Ta kontakt med meg på mail, telefon eller i skjemaet. Alle henvendelser er selvfølgelig helt uforpliktende og sammen finner vi den beste løsningen for dere!

 

Jeg tilbyr også rabatterte priser dersom dere ønsker bryllupsfotografering på en vanlig ukedag (man-fre). Ta kontakt for pris.

 • Facebook
 • Instagram

Takk for meldingen!

DERE HAR LEST HELT HIT, OG ER GANSKE SIKRE PÅ AT VI KOMMER TIL Å VÆRE EN GOD MATCH.

ER JEG LEDIG PÅ DAGEN DERES?

bottom of page