top of page
DSC00037_edited.jpg

PORTRETT

På midten av 1800-tallet var det å gå til fotografen og få tatt portrettbilde noe man gjorde et par ganger i livet - om man var heldig. I tidlig portretteringsalder var det faktisk post mortem-bilder for å ha et minne av avdøde som var mest vanlig. I dag tar vi selfies over en lav sko, og aldri har det eksistert flere bilder av oss, eller vært enklere å ta bilde av seg selv. Så hvorfor trenger du en fotograf til å ta portrettene dine? Kan du ikke bare ta dem selv?

Dersom du ønsker portretter av høy kvalitet, bør du velge en fotograf. Fotografi er et fag, og ingenting bør være overlatt til tilfeldighetene når man ønsker profesjonelle bilder til for eksempel CV, markedsføring, pressebilder, familien eller sosiale medier. Andre arenaer er generasjonsbilder, kjærestefotografering eller for eksempel konfirmantbilder. Kanskje er du nysingel og trenger hjelp til å kunne vise hvem du er til en potensiell kjæreste, eller kanskje du rett og slett bare vil ha noen nye, fine bilder? Ingen grunner er for dumme, og jeg har sannsynligvis fotografert andre i samme setting tidligere. Send meg en melding da vel, så finner vi ut av hvilke bilder som passer best for deg!

1500,-

HVA KOSTER DET?

Prisen inkluderer fotografering i 90 minutter på location. Denne prisen gjelder kun for selve fotograferingen, og gjelder for privatpersoner. Egne satser gjelder for bedrifter. Kjøp av digitale filer gjøres i etterkant. Se prisliste på digitale filer her.

bottom of page